Angående Blondinbellas Italien-resa

Blondinbella säger att hon blivit utsatt för övergrepp i Italien. Själv var jag, liksom majoriteten av alla andra som har åsikter, inte på plats och därför har spekulationerna varit många. Själv så betvivlar jag inte att hon faktiskt blivit utsatt för det hon påstår, varför skulle man ljuga om något sånt? Hon behöver knappast fler läsare. Det jag däremot reagerar på är att hon säger att resebolagen ska ta sitt ansvar. Samt att hon i princip dumförklarar det italienska rättväsendet.

Först och främst till resebolagen; min åsikt är att de faktiskt inte har något ansvar. De erbjuder en tjänst som är eftertraktad av folket då en tredjedel av alla svenssons åker på semester varje sommar. Vad är då resebolagen ute efter? Att göra folket nöjda? Knappast, de strävar efter att få en sådan stor förtjänst som möjligt precis som majoriteten av alla andra företag och personer. Om de då skulle skriva t.ex. "Rimini, fest stad med mycket shopping. Bra utbud av god mat, dock så är det vanligt att tjejer blir utsatta för övergrepp/dock så kan tjejer inte klubba själva" så skulle få singeltjejer boka den resan. Och det är väl just partyprinsessor som vill åka dit. Det är ju vårt ansvar att innan vi köper en resa att kolla hur resmålet faktiskt är, research. På samma sätt som man inte köper en bil hur som helst, man måste kolla att bilen faktiskt har det som man vill ha. Det är inte som att Volvo påpekar alla negativa saker med sina bilar?

Sedan till den italienska polisen. Såvitt jag förstått det var poliserna otrevliga, men har hon tänkt på att hon kanske hade otur? Jag har träffat himlans många otrevliga poliser här i förorten men inte drar jag ett svart streck över alla poliser för det? Blondinbella säger att deras lagar är dumma/konstiga/whatever för att man inte kan polisanmäla om det inte finns vittnen. Nu vet jag inte om det stämmer, men tänker man efter lite så är det vettigt. Inga vittnen, inget dna - killen åker inte fast. Så det de isf gör är att bespara sig själva pappersarbete; hade det där blivit polisanmält i Sverige hade fallet lagts ner i brist på bevis.

Edit: Jag anser inte alls att det är Blondinbella som bär skulden för det hon utsattes för. När jag läste igenom mitt inlägg verkade det nästan så. Jag tycker bara att Bella lägger skulden på fel ställen, den enda som bär skuld är mannen i fråga och isf hansvänner som inte stoppade.


All work and no play makes Dess a dull girl..

Phew! Det känns nästan som att ju mer jag städar desto smutsigare blir det? Anyway kom och tänka på en tjej jag såg på tunnelbannan imorse som hade en utav de coolaste frisyrerna jag sett. Hon hade typ tuppkam (tuppkamm?) men den var inte så lång och den stack inte rakt ut utan inåt och lite hit och dit. Låter inte alls fint men det var det verkligen, sen hade hon en "snelugg" också, asgrymt ^^. Hade antagligen klippt mig så om jag inte hade fått en sådan kritik efteråt. :(

Aja, tänkte bara uppdatera, tillbaka till städningen!

Greece



om ca 24 timmar flyger vi.. gud vad jag längtar.

Film

Jag såg hancock dagen efter att den kom ut och jag måste säga, trots att jag hade höga förväntningar på den här filmen (och alla filmer där Will Smith är med) så lyckades den ändå överträffa alla mina förväntningar. Det var en otroligt nyanserad film som hade med andra aspekter än den typiska superhjälte-konceptet. Att det dessutom fanns med kärlek var ju inte fy skäms. :) Som alltid spelade Will Smith bra och jag tycker definitivt den här filmen är sevärd. Den gav ordspråket "if you love something let it go.." en helt ny innebörd. Fem av fem får den av mig. :)


/

Ny design

Har försökt så gott jag kan, blir nog inte så mycket bättre än det här på ett tag gott folk ;). Personligen tycker jag färgerna är extremt mysiga. :) Imorgon åker jag och älskling till en av Greklands mysigaste öar i en vecka! Måste därför städa och packa lite nu, kram


And again..

Då försöker vi oss på bloggandet ännu en gång. :)

RSS 2.0