Insåg att

ni inte sett mig. Här är en ganska gammal bild på mig, ett år tror jag. Men nu är det så att de flesta Grekland bilder inte åkt in i datorn än och så många bilder på mig själv har jag inte på den här datorn.



Nu ska jag klä på mig och röra mig utåt och möta Sara & Ana (ev. P och V), och sedan möta upp älsklingen lite senare. Puss!

Förlåt

Bloggade inte särkilt mycket igår, men det berodde på att från att jag vakna till att jag somna var jag med min älskliing <3. Vi gjorde inget speciellt iom det tråkiga vädret; vi köpte hem massa tjockismat och sedan låg vi framför serier/filmer och tjocka oss och gosade. :)

Läste i Alex Schulmans blogg att han inte förstår varför unga bloggerskor kan vara så populära, och jag tror nog att han vet. När det gäller de största är det ganska uppenbart; Kenza är otroligt vacker, Blondinbella lever drömlivet och Stinalee lever också drömlivet, fast den andra versionen. Jag tror människor läser dessa bloggar pga avundsjuka helt enkelt, de har något som många vill ha och därför fastnar, speciellt, unga tjejer i deras bloggar. Antingen avgudare de bloggerskorna eller avskyr de (pga avundsjukan).

Sen kan man fråga sig om det är nyttigt att småtjejer avgudar dessa tjejer. Personligen har jag svårt för Blondinbella pga att hennes åsikter i så många frågor skiljer sig så extremt ifrån mina, samt att jag tror hon överdriver sina åsikter för att chockera. I varje fall så anser jag att hon är den bästa förebilden isådanafall, hon är öppet emot rökning och tillskillnad från när hon var yngre så festar och dricker hon inte alls hårt. Hon lägger sig tidigt, äter hälsosamt, tränar, är ambitiös och verkar älska skolan. Hon är en superbra förebild, tillskillnad från Kenza som verkar vara hur go som helst men som röker på var och varannan bild, dricker och festar varje natt (att hon gör det är hennes ensak, men att hon skriver inlägg fem på morgonen om att alla inte var helt nyktra och att hon precis kommit hem är inte så bra), hon verkar inte alls tycka om skolan osv. Det är oroande att yngre tjejer som t.ex. går i åttan har henne som förebild.

Sedan har vi Stinalee som är en ganska bra förebild faktiskt, något jag beundrar henne för är hur hon lyckats hålla sitt privatliv privat och bloggen allmän. Det känns inte riktigt som att man känner henne som de andra bloggerskorna och det är en positiv sak anser jag.

Tillbaka till det Alex Schulman sa: När Blondinbella startade sin blogg anordnade hon fester för ungdomar; något som de flesta unga skulle vilja göra antagligen. Där fick hon många läsare. Hon hade ett, utåt sett, perfekt förhållande; ännu en gång många tjejer som önskar sig samma förhållande fastnade. Sedan växte hon upp och började starta det ena företaget efterdet andra. Vilken tjej vill inte leva ett sånt liv? Ser man på de stora bloggerskorna idag ser man en röd tråd; de har alla något som majoriteten av bloggläsarna anser att de saknar eller skulle vilja ha.


Sedan kan ju inte Alex Schulman tro att hans läsare är desamma som läser dessa unga tjejers bloggar?


Tävling för presentkort i valfri butik värde 1000 kr

I Peyres blogg kan ni tävla om ett presentkort i valfri affär värde 1000kr, tävlingen är i samband med GratisBio. För att delta måste ni bli medlemar/redan ha ett konto på GratisBio, gå sedan in i Peyre's blogg och skriv en kommentar med din användarnamn, samt skriv om tävlingen i er blogg :).

Ajdå

Blev visst inte så mycket bloggande idag, detta är kanske inte för mig iaf? Aja, åkte till Kista för att köpa present åt min lillebror, sedan träffade jag älsklingen som behagade att vakna :). Någon timme senare åkte han till jobbet och jag gick hem för att äta sedan träffade jag Lava, Ana, Sara och Saras kusin. Vi har bara tagit det lugnt, träffat vänner, varit i macdonalds och rökt vattenpipa (ush!). Innan jag gick hem mötte jag älsklingen igen för han skulle hem efter jobbet, och så lämnade han hem mig. Kom hem för en timme sedan ungefär. Tänkte se på film nu, "the sisterhood of traveling jeans" eller något sådant. Uppdaterar efter om jag inte somnar hihi, puss

God morgon alla söta!

Vaknade för en halvtimme sen :) Ringde älsklingen för att väcka honom men lat som den jäveln är valde han att dra sig i en timme till TROTS att han börjar jobba vid fyra. Aja, ordnade frukost till mig själv; äggröra med korv i, gurka vid sidan om och ett stort glas apelsinjuice. :) Jummie ^^. Känner mig lite halvt hjärndöd så jag bjuder på dagens låt; John Legend - Each day gets better.


En tanke

Jag har märkt, speciellt på sistone, att majoriteten av människorna har väldigt mycket teorier om väldigt många saker. Jag menar inte att det blivit speciellt många teorier på sistone, jag menar att jag lagt märke till det nu. 9/11 t.ex., vet inte hur många olika teorier jag har hört. Den senaste hörde jag för två timmar sen; "Tittar man på klippen i youtube ser man att tornet sprängdes innan flygplanet åkte in i det. Dessutom hittade man ett helt oskadat pass, hur är det möjligt när hela flyget sprängdes?!". Eller det här med iluminati (ber om ursäkt för eventuell felstavning), att USA sedan hundratals år tillbaka har en plan ihop med Israel och att det är det triangeln och ögat på deras dollarsedel står för och att JayZ gör tecknet på sina konserter. Alla teorier om att nu ska världen gå under p.g.a kriget i Georgien (sist var det Iraq kriget, innan det var det för 9/11) och så fort någon ny sjukdom kommer så är det också ett tecken.

Jag kanske är idioten här, det är möjligt att det finns sanning i någon av alla dessa teorier, men det känns som att folk behöver att saker och ting ska vara komplicerade. Det kan inte vara så att det bara var några terrorister som åkte in i twin towers, och inte USA som bara ville sätta dit några araber? Det kan inte vara så epidemier är något som då och då bryter ut, som det alltid gjort, utan att det innebär världens undergång? Visst, allt kan inte vara svart och vitt, men å andra sidan behöver inte allt vara så himla invecklat heller. Ibland är saker bara på ett visst sätt, och då är det bara att svälja det. Anser jag.

Oj

Gick visst ganska länge mellan inläggen, inte bra :(. Jag mötte upp älsklingen till slut, sedan gick jag till ica och handlade lunch/middag. Var väl hemma till runt åtta och såg på en film med mandy moore som hetter "How to deal". Den var helt ok, killen var het och det var en typisk tjejfilm om kärlek (såklart).

Sedan gick jag och mötte Ana & Julia och vi drog till mac och chillade där och snackade massa skit bara i princip. Såg en klasskamrat i kassan som jag inte sett på länge dessutom, det var kul. =) Kom hem för en stund sedan, tror jag ska sätta på någon film och sedan sova. Puss!

FORZA JUVE!


Timbaland

Är det bara jag som tycker Timbaland är sjuuukt het? Här är iaf Flo Rida ft. Timbaland - Elevator. Egentligen gillar jag bara början i låten, där timbaland pratar typ, men den är faktiskt helt ok. ^^ Tänkte att ni fått nog med deprimerande låtar haha


Back again

Hemma igen! :) Eller kom nog hem för en halvtimme sen, men jag har ätit lite också ^^. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ska väcka min gullenos om en timme och möta honom en kortis senare vet jag inte.. Antingen träffa Ana eller gå till min moster där feta släkten samlas, well see :).

Om nio dagar är det skolstart, fyfan.:( Har inte köpt block och dylikt än heller, blir väl så att jag måste ta en liten tripp in till centralen för att köpa det. Kanske under 08, för då jobbar ju älsklingen där också. :)

Puss!

God morgon!

Känns som att jag är uppe med tuppen haha, nej men skämt åsido jag har lite saker som måste fixas nu på morgonkvisten så jag ska ta tag i det, sedan förhoppningsvis komma hem och sova en timme till. Skriver igen när jag kommit hem, puss på nosen

HAHAHAAHAH

På tal om BB-killen, han hette visst anton och här får ni njuta av klippet.. Hahaha, gud jag dör.


Omg

Ok, blir mycket musik idag/ikväll men det är väl mysigt ^^. Min första låt var ju av Josh Groban, tänkte lägga upp en till låt för att illustrera vilken underbar vokalist han är.



Josh Groban - To where you are

Ok, orkar ni inte lyssna på hela? Lyssna på 2:43 och framåt. Den där rösten är helt sjuuuuukt otrolig. Sedan har han ju sjungit den ökända låten "you raise me up" också, som någon BB person hade sjungit i huset eller något. Den kommer jag självklart också lägga upp, men kanske inte just idag.. :p Lite för mycket av samma artist haha

Power is not something you get, it's something you take

Träffade min baby och så drog vi till centrum och köpte vindruvor, ris, ice tea peach och massa lösgodis. Sen kom vi hem och lagade mat (ris med chicken kebab och mexicana sås), spelade super mario smash bros (?) och sedan har vi avverkat las vegas avsnitt med gottigott. ^^

Jag är som förstått alltså 18, och har varit tillsammans med min pojke sedan jag var 16 ½ lite drygt, alltså ett och ett halvt år snart :). Finns ingen bättre för mig i hela vida världen. <3


Bi to

Lovade att lägga upp den persiska versionen på låten innan och här kommer den. :)



Shadmehr Aghili - Bi to

Vi kör en till

Eftersom det är första dagen jag kör med mina favorit låtar tänkte jag köra in en till. Ok, denna låt är på grekiska och finns även på persiska av en annan artist. Den versionen lägger jag upp senare, men denna är av Thanos Petrelis som är sjukt snygg dessutom. Njut!

Thanos Petrelis - To aima mou eix


Per te

Tänkte börja lägga upp musik jag gillar, börjar självklart med en kille med helt fantastisk röst och ganska vacker video. Njut!



Josh Groban - Per te

Bilden

Tänkte bara meddela att den lilla bilden till vänster i meny raden är tagen av mig under min och älsklingens Greklands vistelse förra veckan. Just den bilden togs under en båttur där vi åkte till en annan ö (två platser), stanna och bada samt åkte in i grottor. Den bilden togs precis innan vi åkte in i den andra grottan. :) Lite ointressant fakta för er del! ^^

Btw

Om någon av er läsare har något tips på någon fin frisyr man kan ha, gärna till axlarna eller kortare, tipsa! Om ni har en bild på frisyren länka gärna dit :)

Blunder

Nuu har min gosbjörn vaknat, så vi ska mötas upp köpa lite godis och annat gott och bara ha en innedag, vilket känns perfa i det här vädret. Vad ska ni göra idag? :)

Fortfarande tomt på bloggfronten, verkar inte finna några jag fastnar för :( Tipsa bloggar, era egna och andra :) Lovar att spana in allihop =)

Nu ska jag hoppa in i annat än min pyjamas, puss!

God morgon

Bu, hade skrivit ett jättelångt inlägg men så försvann allt :( Hoppas iaf ni har sovit gott, det har jag gjort ^^. Jag och älsklingen möttes igår och drog till biografen för att hämta ut biljetterna. Sedan gick vi omkring i affärer, mötte gamla vänner och delade en kebabtallrik, mums. :D Filmen vi såg var Mumien 3 och den var absolut sevärd, min personliga favorit är dock ettan men denna var absolut inte fy skäms.

På tal om bio har jag hört rykten om en vänner film, en film med al pacino och de niro samt en film med jackie chan och jet li. Dessa ska absolut ses! :)

Nu ska jag äta frukost, puss på nosen! :)

(psss ni kan få gratis värdecheckar till kicks här genom att samla poäng, ni får dessutom 50 poäng direkt vid registrering.)

Vaken :)

Uppe ^^ Men vågar inte riktigt titta ut genom fönstret, efter att ha haft 35-40 grader en hel vecka hamnar man lätt i en depression av Sveriges väder.. :(

Idag ska jag antagligen käka sen på bio med min älskling, sen kommer vi nog hit och chillar om inget ändras. Men nu ska jag käka frukost och hoppa in i duschen, puss!

Nemi (:


Hahahaha!!

02:12

Trött, seg och ont överallt :(. Men vill ändå inte sova för jag vet att jag kommer vakna tidigt och jag vill helst sova ut tills sent, suck..


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och
ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
 - Nalle Puh

Bloggar?

Jag har svårt att finna bloggar som jag fastnar för, några tips? Helst inga sk modebloggar då jag är så långt ifrån modeintresserad man kan bli. :)

Några bloggar jag följer är annars Jennys och Denize, men Jennys är tillfälligt (?) nerlagd :(.


Back again..

Dess is back! :) Helt underbar resa med sol, bad och min älskling! Lägger in bilder så fort jag överfört de från digitalkameran. Kan bara säga att efter den här veckan är jag mer säker än någonsin att jag och min älskling hör ihop, jag älskar dig!

RSS 2.0